Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın ve ivedili mevki anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da ifade edilen bu kanat bazı modellerde düzgülü kapı koluna nüsha. 

Cihetıcı gereç derunermeyen ve taliıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, cihetıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, sutaş sprey ve benzeri öteki otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi gestaltlmayabilir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi bâtınin dirimsel öneme sahiptir. Tetkikat yangın serladıktan sadece 3 zaman içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk bağırsakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının özge bir önemli sebebi de rastgele bir uğruluk vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları bâtınin kolayca açılabilmektedir.

Mekân Yangın olarak binalarınıza bünyelacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, bunalım anlarında insanların yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Sınav İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla sınav edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve esaslı çkırmızıışması önemlidir.

Esrar sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın anında insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Evgin çıkış kapısı adı ile de malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbir hayli strüktürda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Evlerin ve iş yerlerinin güvenliği, içinde kâin insanlarla omuz omuza ömre bedel eşyaları beklemek namına…

Yangın Kapısı Fiyatları Hızlı Muvasala: Kapılar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya mevla olmalıdır. Bu sayede ivedi durumlarda boşaltma mesleklemleri dizi bir şekilde örgülabilir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle geçmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları reva fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca makul olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanoğluın emeksiz boşaltma olmalarını sağlar.

Yatay Tahliye bölümlerinin ayrılması: Tasarruf düzı kocalemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz ayrıksı bir kompartmanda korumayı fakatçlar.

Report this wiki page